Allerlei 2013

Zo aan het einde van het jaar is er sprake van Allerlei.

Zaterdag 8 december sta ik als vertelster op de Markt Koning Winter bij de Grote Kerk in Den Haag. In Dickensstijl met een aantal andere artiesten, waaronder de stadsdichter Harry Zevenbergen als Koning Winter, een Jachthoorngezelschap, de beiardier, Boogschutter Rob Kortekaas en een handlezeres. Vanavond vertellen we er meer over op FM Den Haag in Woordenrijk!

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijdag 13 december is er op Buitengoed Dorrepaal een winterfair van 16.00 tot 21.00 uur met leuke activiteiten voor kinderen. Onder andere de Boogschietbaan van Rob Kortekaas, Kasteelschutters en ben ik de heks die kinderen meeneemt op het Lampi-ommetje (deelname 1,50 inclusief lampion) … en hen verleid om terug te komen op vrijdag 3 januari voor de voorstelling in Villa Dorrepaal voor € 5 om 15.00 uur  ‘De heks die graag een sprookjesheks wilde zijn’. (kijk op regio Voorburg)

 

 

 

 

 

Zaterdag 14 december presenteer ik de twee uitvoeringen van De Notenkraker om daarna een acte de presence te geven op de speciale vrijwilligersavond van Wijkberaad Morgenstond.

Woensdag 18 december presenteer ik de serie ’10 cabaretiers die Delft gezien moet hebben’ met Jennifer Evenhuis op het podium. Een altijd energiegevende avond met veel humor!

Dan komen er weekenden op Vestingmuseum Naarden aan. Het weekend van 21/22 december verzorgen Kasteelschutters, Rob Kortekaas en ik een Middeleeuws Joelfeest en treed ik op met de kindervoorstelling De Heks die een keukenprinses wilde zijn. In het nieuwe jaar speel ik daar naast nogmaals de kindervoorstelling ook de voorstelling HEKS voor volwassenen, natuurlijk dan ook met het verhaal van De Heks van Naarden, een oud verhaal waar ik dan het stof van afblaas. Nadere informatie volgt!

Tot slot wordt december de maand waar ik de laatste hand leg aan mijn kinderboek en daarmee het nieuwe jaar invlieg!