En de winnaar is …

Zenuwslopende seconden … Forecast Jah Reign, een muzikantengroep van 10 personen die prachtige muziek maakt. Van één van de muzikanten kreeg ik zijn roos en een zee aan complimenten (als vrouw!!).

De finale van het Open Podium Rotterdam in Theater Zuidplein was een bijzonder waardevolle ervaring. Spelen voor een zaal met ruim 500 bezoekers met professionele ondersteuning. Ik stond als eerste geprogrammeerd en werd warm geïntroduceerd door presentator Roel Pot en daar gingen mijn 6 minuten in. Het lied over het afscheid van mijn vader afgewisseld met een luchtig ei en de Morning After. De zaal, een zeer gemeleerd publiek, zong mee.
Met als afsluiting: positieve feedback van de jury.
Komende woensdag ga ik aan de slag met een eigen theatercoach: Elisabeth Boor.
Mijn liedjesprogramma ‘Au’ staat op rails en ik zie uit naar het verder uitwerken.
Het voelt alsof ik op reis ben en langs bijzondere tussenstations kom!

En niet te vergeten dit: de waardevolle tips ’s middags van Jandino Asporaat.
Ik kreeg – op mijn verzoek – zo’n warme hug als Ruth Jacott had gekregen.
Soms komen wensen uit!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *