Kusje op Uitmarkt voor Paul van Vliet

Gisteren was ik trots op het Escamp Festival met een ‘balboekje’ met 70 emailadressen voor als ik ga optreden in theater DAKOTA in Den Haag. Vandaag ben ik trots dat ik Paul van Vliet een kusje heb mogen geven op mijn flyer AU. Want als je kusjes uitdeelt dan kan het dus gebeuren dat je opeens voor het tafeltje staat van een beroemd cabaretier. En dan is het als beginnend cabaretière doorgaan met wat je aan het doen bent. Kusjes uitdelen, dus ook – met liefde voor het vak – aan Paul van Vliet.

Nog een bijzonder moment: op verzoek van de krant Centraal Den Haag op de foto met de krant in de hand. De krant is failliet en is bezig met een doorstart. Ook AU! Kregen natuurlijk ook een kusje!

Op de flyer staat de datum van het spelen bij BINKVIJFHOOG in BINK36 aan de Binckhorstlaan in Den Haag: vrijdag 26 oktober!