Leids Theaterfestival: zij komen ook 26 oktober!

Vandaag gespeeld bij La Place in V&D en bij het bijzonder gezellige café Vooraf en Toe in Leiden. Aan het tafeltje bij het raam zat een familie die mij vroeg wat ik speelde. En zo begon het gesprek met een vrouw met een zoon van 8, een man en de moeder van de vrouw. Soms bestaat toeval niet. Het gelukkige stel had net drie maanden verkering. Net als ik!
Zij komen ook vrijdag 26 oktober! Met de moeder. De zoon van 8 gaf aan dat 20.15 uur voor hem te laat was. Oma kan dus niet komen oppassen, maar zeker weten dat er voor hem een andere gezellige oplossing wordt gevonden. Kom je ook?
Klik op BINK VIJF HOOG voor het bestellen van kaarten!

 

 

 

 

Na mijn optreden nam ik een kijkje bij de korte voorstelling van Matroesjka. Op de foto met de twee jonge dames. Mocht ik ook een sluier op. Jawel, I love Matroesjka too!