Masterclass 10 maart Finale Open Podium Rotterdam

Afgelopen zaterdag kregen alle finalisten een masterclass als voorbereiding op het Open Podium Rotterdam. Samen met Miranda Berendsen kreeg ik deze dag les van Carin Ransijn, docente stemvorming. Miranda heeft de stem, ik de presentatie en toen begon het werken voor ons aan wat de ander in huis heeft. Oefeningen die mij daarbij moeten helpen: mij (nog) langer maken (Carin zette mijn hoofd recht, scheelt echt centimeters!!), dom kijken (dat kan ik wel zelf, zodat ik mijn kaak ontspan) en mijn tong uitsteken als een brede lap. En nu oefenen, overal! Niet alleen voor de finale overigens. Vrijdag over een week is mijn try-out al in het Rietveldtheater. Mijn flyer is klaar. De foto’s van de flyer kun je zien bij de speellijst! Kom ook! Vrijdag 23 maart naar Delft of donderdag 5 april naar Rotterdam!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *