Monologenfestival en Break a leg

Donderdag staat het Monologenfestival 2014 op de agenda van Theater ’t Kapelletje in Rotterdam van donderdagavond 20 maart tot en met zondag 23 maart.
Op donderdagavond mag ik beginnen met de productiemonoloog HEKS.
Een deel uit mijn voorstelling HEKS is onder regie van Jan Oomen omgezet in een monoloog van 15 minuten. Het is een bijzonder fijne ervaring om samen met regisseur Jan Oomen aan HEKS te kunnen werken. HEKS bevat zoveel materiaal en hoe kun je dat voor het publiek nog meer toegankelijk maken?
Op donderdagavond zijn er in totaal 7 monologen, van productiemonologen (ca. 20 minuten), repertoire Monoloog – uit een bekend stuk (ca. 10 minuten) tot eendagsvliegen – gemaakt op de dag zelf (ca. 5 minuten).

Vrijdag 21 maart staat de ochtend in het teken van 200 jaar koninkrijk in groep 7 van basisschool Essesteijn en de avond in het teken van Festival 2103. Vrijdag 21 maart is namelijk de dag van Antiracisme en Antidiscrimininatie in het Humanity House in Den Haag en verzorg ik met HEKS een kort optreden van 30 minuten. Het festival begint om 18.00 uur en is gratis toegankelijk.

Break a leg
Zaterdag 22 maart ga ik het festival De Nederlandse Klomp in Utrecht presenteren. De presentatrice heeft haar been gebroken en jurylid Mira Moreno van St. Dans aan de Vliet heeft mij als presentatrice voorgesteld. Een feestelijk festival voor dans- en zangtalent. Gratis toegankelijk.