Ontwerp flyer klaar voor Delft Fringe Festival

Op donderdag 24 mei en zaterdag 26 mei speel ik op het Delft Fringe Festival op bijzondere locaties. Op donderdagavond in het Koetshuis en zaterdagavond in hotel De Plataan. Speciaal voor dit Festival was er een workshop ‘Volle Zalen’ georganiseerd … een grote stimulans voor het maken van mijn eerste echte flyer. Dit weekend hard aan gewerkt, voorgelegd aan vrienden en dit is ‘m dan. Een flyer met een pleister waar ik de data van de voorstellingen op kan zetten: met photoshop door mijn zoon van 11 digitaal erop geplakt! Binnenkort is mijn flyer dus te vinden in Delft!
Kom ook: www.delftfringe.nl en kom je naar mijn voorstelling AU, laat het even weten via: info@ls-talent.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *