Spelen voor topkok Henk Savelberg

Donderdag 4 oktober verhuisden mijn piano en accordeon naar het Veurs College in Voorburg. Voor het Foreburgh Diner. Onder leiding van topkok Henk Savelberg bereidden vier toprestaurants uit Voorburg – Savelberg, De Koepel, Noony’s en  Villa La Ruche een 5-gangendiner dat geserveerd werd door de leerlingen van het Veurs College. Tussen twee gangen was ik als cabaretière gepland en speelde ik de eerste 20 minuten uit mijn programma AU. Daarna sloot ik mij aan in de rij van leerlingen om te serveren. ‘Wie ben jij?’, vroeg Henk Savelberg aan mij. Ik vertelde dat ik optreed. ‘Leuk’, zei hij, ‘dan kom ik straks naar je luisteren.’ Maar mijn optreden was al achter de rug. Dus bood ik aan in de keuken voor hem en de koks te spelen! En ben ik uitgenodigd om te komen eten bij Savelberg en een keer voor zijn gasten te komen spelen!
Met het diner werd € 6.100,- opgehaald voor de nieuwbouw van het Hospice Het Vliethuys. Savelberg stelde nog een herfstarrangement beschikbaar en ik heb 100 kaarten beschikbaar gesteld voor AU op 26 oktober in Den Haag. Henk Savelberg heeft twee kaartjes afgenomen. Kom ook!

Klik op de knop voor het bestellen van kaarten.