Spijkerbroek wordt rokje

Afgelopen weekend was ik uitgenodigd voor een feest op een kasteel in Belgiƫ.
Een van mijn vriendinnen was 50 geworden en had haar (muzikale) vriendenkring uitgenodigd. Zowel de plek als het samenzijn met zoveel mensen en deze vriendin was inspirerend en bood gelegenheid om mijn act voor de finale in Rotterdam uit te proberen op het zondagmorgen Open Podium in het kasteel. Ik vroeg of ik als eerste mocht, want dat is 5 april ook zo en ik wilde graag een idee met verkleden uitproberen. Na het lied Jouw laatste biertje op de accordeon … mijn badjas en sokken voor De Morning After … en dat alles in 7 minuten. Het werd 8 minuten … en het kleedadvies luidde om dan de spijkerbroek aan te houden … De volgende stap is daarin geworden dat de spijkerbroek wordt vervangen door een rokje.
Daar gaat zonder probleem
een badjas overheen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *