Try-out Au vrijdag 23 maart succes!

Na ’s morgens twee voorstellingen van ‘Kustverhalen’ op de Nutsschool Laan van Poot te hebben gespeeld met een 8 en een 9 als evaluatie was het tijd om alle spullen te pakken en naar Delft te gaan. Naar het Rietveldtheater. Ik was niet de eerste die aankwam … maar wel de laatste die vertrok! De zaal stroomde vol met een publiek dat echt zin in een avondje uit had. Mijn medespelers van 16 februari jl. voorronde Open Podium Rotterdam speelden voluit … de pauze begon na de pauze … en toen stond ik daar en verliep de try-out moeiteloos in een uur waarin ik het publiek mocht boeien. Met op het eind mijn ’theaterlied’ waarin het hele publiek een rol heeft! Feest! En nu op naar het vervolg … handen uit de mouwen. Aan de ene kant kan ik deze voorstelling nu gaan uitwerken naar een volledig avondvullend programma. Aan de andere kant is het ook een mooi compact uur voor op andere podia dan alleen het theater.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *