Uitnodigend December

De maand december is altijd vol feestelijke gelegenheden.
Kom ook en laat je verrassen door Angelique en vele anderen!

Dinsdag 23 en 30 december opent ProDemos haar deuren voor kinderen!
Wil je graag (nog een keer) de voorstelling ‘200 jaar koninkrijk’ zien?
Bij ProDemos in Den Haag tegenover de Hofvijver, die ook altijd alle rondleidingen in de Ridderzaal en de Tweede Kamer verzorgt, speelt Angelique een verkorte versie van de voorstelling in de “Paleiszaal”.

flyer2.indd

 

Vrijdag 12 December Winterfair Buitengoed Dorrepaal Voorburg
Vorig jaar was de winterfair een groot succes met soep, oliebollen, workshops voor de kinderen, de boogschietbaan van Kasteelschutters en het ommetje met de lampionnetjes door Angelique als de heks van Dorrepaal. Dit jaar is zij Aagje de Vertelster en staat zij bij haar middeleeuwse boogschutter bij de verlichte boogschietbaan.
Buitengoed Dorrepaal, 16.00 – 21.00 uur, Westvlietweg 115, Leidschendam-Voorburg
www.buitengoeddorrepaal.nl

Zaterdag 13 December Swanwalk Rotterdam
Een weekend lang genieten van ambachtelijke lekkernijen en ouderwets kerst-shoppen: proef ook tijdens de Swan Walk Kersteditie de authentieke sfeer Rondom het Zwaanshals in het Oude Noorden van Rotterdam! Angelique is aanwezig met haar accordeon en vrolijke liedjes op zaterdag 13 december van 12.00 tot 16.00 uur.

Zondag 14 December Koning Wintermarkt Haags Hofkwartier
Vorig jaar een succes, dit jaar opnieuw: Koning Wintermarkt! Er zijn straatartiesten, hoornblazers en Koning Winter maakt zijn opwachting. Een goochelaar vertoont zijn kunsten, kinderen kunnen handboogschieten. Angelique is de dame die je vertelt waar je vooral moet zijn! De Artiesten en acteurs zijn in “Dickensstijl’’ gekleed en vermaken het publiek met optredens, muziek en demonstraties. Van 11.00 tot 17.00 uur.

Vrijdag 19 December Winwide Intercultureel Kerstfeest Den Haag
De Nederlandse samenleving is tegenwoordig multi-cultureler dan ooit.
Wat betekent de Kerstviering in verschillende culturen?
Angelique is de zingende voorzitter met haar accordeon.
Resto Van Harte, Diamanthorst 183, 2592 GD Den Haag
Kosten: €10,- incl. feestelijke Kerst maaltijd + 2 drankjes; ooievaarspashouders, €4,-Aanmelden: meet-greet-eats@winwide.nl
Programma Intercultureel Natuur en Kerstfeest_19december2014

Zaterdag 20 December Bravo Tchaikovsky Theater Ludens
Stichting Dans aan de Vliet viert haar 5-jarig jubileum en presenteert een eerbetoon aan de 175-jarige Russische componist met solisten uit het Nationale Opera en Ballet van Rousse, Bulgarije en dansgroepen uit de regio Den Haag.
Angelique is de presentator.
Theater Ludens, Leidschendam-Voorburg, 15.00 uur € 12,-