Van I’m Binckfestival naar Theaterfestival Leidschendam-Voorburg

Vrijdag 26 oktober stond AU geprogrammeerd voor het I’m Binckfestival van BINK VIJF HOOG. Spelen met begeleiding van mijn theatercoach op zoek naar de verdieping naar AU voor opnieuw een enthousiast publiek. Een mooi lichtplan. Een bed waar ik mogelijk de volgende voorstelling languit op ga liggen. Een stoel om op te klimmen om dichter bij mijn vader te komen. En als ik van de stoel afstap, kom ik dan een stap dichter bij mijn moeder?

 

 

En dan nu op naar woensdag 7 november, het theaterfestival Leidschendam-Voorburg. Samen met Farbod Moghaddam, die door is naar de halve finale van Cameretten.
Vorig jaar presenteerde hij mij op het open podium. Nu presenteren wij elkaar. Dat betekent wel een halve AU. Maar wie de hele voorstelling wil zien komt zondagmiddag 25 november gewoon naar Vlaardingen!