Voorafje in het nieuwe Merlijntheater

Jo Creemers heeft een kerkje gekocht in Vlaardingen en er een nieuwe bestemming aan gegeven: een intiem theater op de Korhoenlaan 7 in Vlaardingen. Het wordt een theaterwerkplaats en theater met ca. 100 plaatsen. Vandaag vierde hij zijn verjaardag en opening van zijn Merlijntheater. Jo had mij gevraagd of ik enkele nummers wilde spelen uit mijn voorstelling Au, die ik daar op 10 juni ga spelen waar ik natuurlijk ja op heb gezegd. Wat een uitstekende akoestiek! Nu op naar het Delft Fringe Festival op 24 en 26 mei … daar het publiek werven met een voorafje voor het nieuwe Merlijntheater op zondag 10 juni! www.delftfringe.nl of gelijk gaan voor www.merlijntheater.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *